• A kedvezményezett neve: DIKOR-PLUSZ Építési és Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság

• A projekt címe: Dikor-Plusz Kft falvágó eszköz beszerzése 2018

• A szerződött támogatás összege: 6 033 182 Ft

• A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

• A projekt tartalmának bemutatása:  

"Az építőipar része a 4211 Út, autópálya építése, amely a jelen pályázat fejlesztendő tevékenysége. Magyarország klímája kiemelkedően rossz az utaknak. Nyáron a kánikula hatása a nyomvályúsodás, télen a kemény fagyok a repedésekbe beszivárgó csapadékkal tovább repesztik a már amúgy is rossz útfelületet. Ez a folyamat általában az út szélétől indul meg ami ellen már megpróbálnak védekezni úgy hogy a hengerelt aszfalt úttest és a szegélykő közé 20cm öntött aszfaltot tesznek így akadályozva a csapadék beszivárgását. A kátyúk kezelésekor a betonvágás az egyik lépés, amelyet a beruházás keretei között vásárolt eszközzel fogunk végezni.
Célunk a piaci jelenlétünk és versenyképességünk fenntartása illetve szélesítése.

Ez a stratégia megköveteli, hogy rendelkezzünk üzembiztos, jó hatásfokú, rezgés és pormentes, könnyen telepíthető vágóberendezéssel.

Ennek beszerzésére irányul jelenlegi pályázatunk, mivel nem kockáztathatjuk azon megbízások elvesztését, melyeknek elvégzéséhez vágóberendezés szükséges

Az új eszköz több munka vállalását teszi lehetővé. Ugyanannyi idő alatt lényegesen több munkát tudunk ellátni, így lehetőség nyílik több projekt elvállalására. Ez új munkahely teremtését teszi lehetővé, továbbá az árbevétel növekedésével jár, ezáltal a cég eredményessége is jobb lesz."


• A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.10.18.

• Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8- 17-2017-01420

Főbb partnereink: